11 October 2010

twin twin


" Beautiful girl
All over the world
I could be chasin'
But my time would be wasted
They got nothin' on you, baby (yeah... yeah there we go)
Nothin' on you, baby...."

aha..tu my msg nyr ringtone..selalu before nak tido mesti ada msg..ops...msg ape ek..he msg tuk tuan ''twin twin'' sebelum tido... "twin twin" ,ni adalah nama lain tuk bantal peluk..ehee geng2 diba la start bagi nama panggilan ni..so nyr my geng je la yang tau...hee kalau korang, ley tak tido kalau ''twin twin'' tak ada...tak!!! ahaa..cam tipu je...kat kelas tyme kuliah tido gak kan..hee lau diba tak kisah gak..tapi nak gak ada...lau tak ada 4 twin twin..satu pun cukup lah...;p

ni ada satu story dari korea tau..pasal twin twin..hee

bantal tu macam perempuan pun tak...he

Kisah seorang lelaki KOREA yang mengahwini bantal peluk ini berlaku sekitar awal bulan MEI 2010. Adakah bantal peluk itu bantal busuk beliau? mybe memang twin twin dye kot...hehe..

Lee Jin-gyu 28 seorang "OTAKU" dalam bahasa Jepun yang membawa maksud 'seorang yang terlalu obses' telah mengahwini bantal peluk yang telah dihias dengan baju pengantin dimana wajah pengantin tersebut telah diganti dengan wajah FATE TESTAROSSA iaitu anime siri jepun.


FATE TESTAROSSA

Aduss..pasangan ini still melakukan rutin seperti manusia yang berkahwin biasa antaranya keluar bersiar-siar ditaman, pergi ke Fun Fair sambil menaiki permainan bersama-sama, Makan pun sama-sama siap ada makanan buat bantal tersebut, tapi tak tahu lah mana mulutnya...haa..Kalau kat Malaysia sah dah kena hantar tanjung rambutan..ish2

Ini bukanlah pertama kali berlaku didalam dunia. Sebelum ini ada seorang dari Jepun mengahwini sebuah watak dari permainan Nintendo DS Game pada bulan November lepas. Apa sudah jadi dengan manusia..pelik-pelik.If sayang sangat ngan twin twin pun...tak yah la sampai nak jadi camtu...bagi diba memang tak normal la...jangan tiru camni ye...hee

______.--..--..--..--..--..--..--..--...
____.'_\__(`.____(_)___________\
__.'____|__'._)_________(_)_____|
__\ _.')_\______.-------..-------.___/
__|(_.'__|____/____.---\---.___\__|
__\____0|____|___(__O|_O)__'|'o|
___|____|___.---._____.'.___.-.__'|
___\_(_)_|_o_________`-` .---`__|
____|____\___|`-._____ _ ___\__/
____\____|___|__`.__|_||_|____|
____|_o__|____\_______\______|_____-.___
.-.
____|.-.__\_____`--..-'______O_'|_____`.
`-'_.'
___.'__.'__|_____`--.--'________/-.____'
.-'
.'_`-.` '.__|='=.='=.='=.='=='=''|._/_ `-' .'
`-.___`.__|__________/\______|____`-.'
___.'___)._| '=' '=''=''='\/ '=''='=|
___`._.`__'-------------------------'
___________//___\_____//___\
_____________||________||
_____________||_.-._____||_.-.
____________(_.--__)___(_.--__)


nampak tak kartun animasi ape ni???teka2,,,hee
dis one of twin twin yang diba minat('',)

17 pok pek:

faqhrule said...

katun? tak ada macam katun pun.
ok tekalah; chibi maruko chan?

diba said...

xdr ke..aha salah2,,,tekaan kamu cube lagi..myb font blog ni wat die xjelas ngat..tu suh teka..

KAKTINY said...

doraemon!!.. takpon sin chan!!.. akhakahkahkahkah...

AzRy SyaFiQah said...

saya nk kawen dgn kucing saya lahh...huhu

diba said...

kak tiny@ salah2 teka ag..he

azry@ kucin..sgt obses ek..mlawan fitrah..hu

Me said...

spongebob?^^

diba said...

me@ yezza! tepat2 skali jwapan si promoter buku('',)

Me said...

yes!!!
berjaye!!!
nak hadiah!!hehe^^

diba said...

me@ agk2 nak request hdiah pe??nak twin2 ke;p

Me said...

hadiah pe eik?
ermm..kena pikir lu ni..hehe
twin2??ape 2?

diba said...

aha..pk2..nset kat profile pic tu cun gk kn..pkai ek skang..hee.twin2 ti bce kat entry ni..ade jwapn nyr..he

Me said...

hehe...sbg hadiahnye diba kena r beli buku2 yg ade...hehe...
yup,time wat blog ni,minat nset ni...tp die xde wifi,,,lame2 xjd gak beli nset ni...huhu..skrg memiliki hazel nyer model..
twin2?..hehe...mcm best jgk..boleh wt peluk...hehe^^

diba said...

oo cm2 ek..he meh bg url tu..org nk tgk..hee

same dulu munt gk nset tu..tpi xdr memory card kan..memory phone 8gb kn..huu

ehe...ntah2 twin2 dye dh bnyk ats katil..aha

Me said...

hehe..
www.stormreaders.net/hafiy1412
lawat la eik...byk buku2 dalam tu..beli2..hehe

oo..ye eik?ntah la ..dah lupe ad mmry crd ke x..ye la kot..huhu...

huhu..xde twin2 ag ni...cdey2..sorg2 je...=P

diba said...

me@ ok..nnt ley tgk..hee

a'ah...dlu pn minat gk nset ni..hee

alolo..ciannyr..nnt bli kat kdai ek..ckp je nk kale ape//hee;p

Me said...

hehe...

haha,,bleh beli eik?tp spe yg nak byrkn?=P

diba said...

ley je bli..bnyk tmpat ade..hee sape yg bnyka duit la..he