03 April 2009

to zara



1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda

zaradagreat
::weh aku belum belanja ko lagi kan..huhu

3.Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri


.....1 kalau lapar mesti makan

.....2 nak balik umah selalu

.....3 suka gila kale purple

.....4 minat sangat ngan nset sony ericcsson and now::W580i

.....5 sedih kehilangan jam kale purple kat terminal bus

.....6 tak tahan pedas tapi suka

.....7 spongebob tido dalam nenas kegemaranku..haha

....8 suka kasut-kasut yang cute..huhu

....9 pintu rumah aku ada 3

....10 number phone maxis and celcom dua2 ada double 5

4. anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda..sapa nak angkat tangan..ahaks

[zara,naddy,shahrul,nina,cud]


p/s: thanxs zara..actually aku tak faham sangat pun ngan award ni..hahaha



7 pok pek:

nur nina said...

huhu.. adakah itu nme saye?~

nur nina said...

thanks.. s0ry, x prasan msg kt sh0utb0x kt my bl0g..~ tu yg anta k0men atas ni.. nk c0nfirmkan~ =)

Ibnu AbRaawi said...

thanks for the award diba
(monolog: cute ke blog aku tu?hohoho)~

i_m diba said...

>>ibnu Abrawi:entri ko sempoi2 je..suke bce,hee~

naddysh said...

tenkiyu diba~(^_^)

Ibnu AbRaawi said...

hehehe
terima kasih

saya memang suka yang ringkas
tapi bermaklumat
(hope so)~

zaradgreat said...

hehhe.welkam2..uit...dah tuka layout??? smat2!! ehhheehe