10 April 2009

tag from nad n shahrul

sowi lah..lmbt reply tag
week ni rasa malas je nak post blog
tgh fokus kat satu novel ni..huhu

nway petang-petang tengah free leh taip-taip..hehe

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
from nad::

4 nama panggilan untuk diriku

:: diba (mostly)
:: adibah
:: kak dib
:: kak cu or kak long..ahaks

4 tarikh yang sangat diingati

:: 881228-mmg la igt sgt-my birthdy
:: 070303-......can't be forget in my life..huhu
:: 8 syawal in 2003-why? just 4 my private persons
:: everyday..hahaha

4 perkara yang telah saya lakukan 30min sebelum ni

:: makan goreng pisang
:: basuh tangan
:: borak-borak
:: buat tak tau...hehehe

4 perkara yang dirindui

:: my simpg 5 frens-miss u all so much
:: ibu ngn ayah-always
:: zaman nak amek PMR dulu
:: someone that I still waiting-ntah tak tau sape pun..haha

4 hadiah yang saya nak terima
:: my dream car-mitsubishi car(lancer),eceh..
:: jus mangga-everyday pun takpe
:: kasut yang cute,childish,girly n muat lah saya pakai..hehe
:: something nice -(purple)..

4 tempat yang saya nak pergi untuk bercuti

:: Australia-sydney
:: egypt
:: mana-mana waterfall
:: tak kisah mana-mana dengan sebab free

4 minuman kegemaran

:: jus pelam/ mangga -suka sangat2
:: air jarang
:: mirinda strawberi
:: yang tak masin..hehe

4 benda yang ada dalam beg saya

:: nset SE
:: purse-milk teddy
:: handsfree
:: ...........malas nak bagitau dh;p

4 perkara yang istimewa bagi saya

:: kasut-kasut saya
:: my usrati mahabbah
:: hadiah from my mum n dad
:: my self la..huhu

4 orang yang rasa nak jawab tag ni
:: blogger yang sempoi
:: member yang tengah bosan tu
:: nina
:: my roomate..try la

4 sebab jawab tag ni
:: suke nak jawab
:: .........
:: tak tau nak post entri ape
:: sebab bukan selalooo..huhu

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
from shahrul::

oo Apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama itu?

Insan Biasa sebab that is my self

oo Apakah link blog anda sekarang dan bagaimanakah timbulnya idea untuk menamakannya seperti itu?

http://dibaviolet.blogspot.com/-diba nama saya-violet feberet kale

oo Apakah method dalam penulisan blog anda?

ntah la..orang len tengok cmne?huhu

ooPernah terasa nak hapuskan blog anda? Kenapa?

tak pernah..sebab blog ni just suka2+isi masa lapang+saje2

oo Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

post entri yg mnarik and santai je

oo Senaraikan calon yang akan ditag:

sapa2 yang rajin nak jawab..ahaha


that's all..nak diner ni,jom2~