10 August 2011

sangkar burung marah

yang addicted game angry bird layan gambar-gambar ni.suka yang mana?ahaks


















paling suka design sneakers tu..nice sangat!


haa..ni dia sangkar angry bird
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

sesiapa yang berminat untuk mendapatkannya..mana tahu ada membela burung or nak buat koleksi sangkar burung menghiasi laman rumah aidilfitri tahun ini boleh hubungi saya.

harga : RM 30 (boleh tawar lagi kot;p )

p/s : jualan ni betul-betul bukan main-main..tak baik tipu bulan puasa ni;)

9 pok pek:

Etong said...

kasut tu comeeel :)

Husni said...

tgh menggila men game ni skunk haha..

diba said...

@Etong
sama la..suke gk;)

diba said...

@Husni
menggila men bnda ni smpi bila pn xpe,,haa

mOoN said...

comelnya... :)

diba said...

@mOoNyup comel je sume cm angry bird;)

LyNn AnaLya said...

wah, comelnya! suka sgt main game ni ;)

diba said...

@LyNn AnaLya truskan men2 game tu;)

Sam (012-6537349) said...

Salam. Minat dgan sangkar. Area mana?. Tq