13 August 2011

hot peri-peri

tak ada gosip panas or meletup disini.tapi rasakan sendiri jika ingin meletup-letupkan organ dalaman anda apabila mendapatkan hot peri-peri or more lagi extra hot peri-peri.ahaks apa lah yang aku sebenarnya merepek-repek kan pasal hot peri-peri.kalau korang nak tahu ni adalah sos.puas hati la lau pekena sos ni..haha tambah-tambah ambil set yang hot spicy tuk food yang nak makan tu.mana korang nak dapat benda ni.ada je jual kat kedai.kalau tak pergi je makan kat nando's.tu la yang aku nak cerita ni.berbuka puasa di nando's with my ayahanda and bonda.thank you so much ek.luangkan masa untuk anakanda..hahaha

last-last ayahanda makan ngan sos tomato..manis je;)


since aku pernah makan nando's selama ni.aku tak pernah tempah makanan.memang orang lain yang tempah.aku  tahu makan je.haha memang benda paling menarik sos dialah.memang suka.bak kata bonda ' eh..tak pedas ke??pergh cool gila ' haha.orang jawa kan.kalau makan tak pedas rasa tak sah kot.haa even aku ni suka makan makanan atau lauk yang kale dia jarang-jarang or pudar.senang kata macam masak sup ke tomyam ke 'lauk bening' ke.tapi mesti pedas.tak tahan pedas tu memang tapi rasa puas hati makan.tak percaya tanya sume orang jawa camne kalau dia makan.haaa tapi memang cian kat ayahanda semalam.merah-merah berair dah mata.itulah jangan berani-berani lagi tempah yang hot.tambah plak sos dia pun memang hot.ahaa.memang meletup-letup rasa perut kat dalam tu.he hopefully pasni boleh terima ye if bonda and anakanda nak makan kat 'chilis' yang ramai sangat orang tu..muahahaha silap-silap ayahanda minum air je kang.apapun berbuka puasa yang sangat menarik dan manis.('',)


p/s:apa pun makan buka puasa jangan sampai tak ingat dunia ek~

4 pok pek:

BazzRianne said...

next station: chillis

adoii..bakal mlekatlaa name tuu..haha

diba said...

@BazzRianne
yes..next tyme;) melekat lah..ok je nice;)

Kingrareglove said...

hahaha...dh mlekat...:p

Stesen berikutnya, Chilli.
Next station, Chilli.

diba said...

@Kingrareglove ok je one hepi family;)

aha..chili pn mnuggu kite;p