04 August 2011

part 1: aktiviti lepas terawih

agak-agak terawih selalu habis pukul berapa?yang lapan rakaat je la..kalau 20 rakaat ada gak yang habis dekat pukul 12.Alhamdulillah memang bagus.Masjid area sini, lapan rakaat je, saf tinggal dua je.tapi nasib baik ada lagi, kalau tak sian pada pak imam.so kalau diba dalam area pukul 10 malam tu dah habis 8 rakaat and witir.so malam semalam saja la nak keluar jap, isi minyak la katakan.memang suka isi malam.sebab JIMAT!ahaa semata-mata keluar selalu nak isi minyak.sebab apa jimat?haa nanti la diba cerita bagi yang tak tahu.he

ha..semalam makan tak sempat snap.so grab pic ni dalam internet;)


haa..nak dijadikan cerita dah lama nak merasa kedai tutti fruti tu.mula-mula tahu memang tak nak la makan sebab kedai yogurt kan.memang xminat kot!hee tapi sebab ada ternampak gambar kat blog someone ni, tengok macam aiskrim je.muahaha itu rasa tetiba nak merasa gak.dari hari-hari lepas nak pergi tak sempat.tak sangka semalam dah pukul 10.30 malam tutti fruti area bangi ni menyala lagi lampunya and banyak kereta.apa lagi jom la serang sekejap.akhirnya dapatlah merasa benda alah tu.memang sedap and tak rasa la yogurt tu sebab rasa aiskrim.so yang tak berminat yogurt macam saya pun boleh telan.he apa yang beshnya semalam hari 1st ladies promotion.every tuesday je tau sepanjang bulan ramadhan 15%.kalau student 10%.diskaun tu pilih salah satu je la.he try la.terliur je puasa-puasa ni tengok gambar dalam blog orang..hee

p/s : flavour yang sedap baru ni rasa "death chocolate"

5 pok pek:

misz molecule said...

dear..

da len rupe blog ni. i jgk xubah2..

bdw, happy fasting..:)

Encik Psychopath said...

sedapnye. isk. batal pose tengok lelama.

Encik Psychopath said...

sedapnye. isk. batal pose tengok lelama.

diba said...

@misz molecule
tak ubah xpe..dh mmg comel..ni saje je..smpena ramdhan..hee slamt gk;)

diba said...

@Encik Psychopath
e..eh mne ade..xleh rasa pn kan..he