10 May 2011

cchop time!

sampai dah masa bila kuliah pun ulangkaji..otak rileks-rileks..mata pun rasa nak tidur..kaki nak jalan-jalan.hee tapi budget dalam poket kedekut-kedekut je..bila malam nak dinner apa..semua pening pale..masak kang asyik-asyik benda yang sama..siang pun makan kat cafe benda yang sama..betul tak..haa so semalam merasa western food..takkan nak layan fast food je..tak elok kan..apa lagi cecuba kedai yang belum rasa iaitu AUSTIN..area seksyen 7 Bangi..lama juga la lepak disini sebab persekitaran yang nyaman dengan lampu yang malap-malap..cuma tv je tak ada..actuallu kedai ni bertemakan cowboy-cowboy gitu..he



my housemate


cik lyana merasa kesedapannya


suasana dalam restoran AUSTIN






aduss...pipiku 


p/s : cubalah makan kat cni..besh gak..shedap;)











Photobucket

6 pok pek:

ayisy said...

Wah. Nampak sedap. Hari tu ada try cchop KFC, tapi tak berapa kick banding yg dulu. :)

diba said...

@ayisy a'ah chicken chop kfc xbesh ngat..xpe nt ade pluang dtg bangi rasa ek..;)

Cikgu Fikri said...

ha?
AUSTIN?
kat area mner ek?
cm nak pergi jerk... :)

bazzrianne said...

ngaa..dan2 bace post baru ko ni pas ktowg baru je lek dr jamuan kelas kt austin.=)

diba said...

@Cikgu Fikri cecube g dik..not bad gk..sonok lepak2 ctu;)

diba said...

@bazzrianne
tu ah..xsgka plak korg g sne gk..hee nway slamt brswimmg this evening;)