25 April 2011

cikgu vs doktor


di suatu ketika, seseorang ini berkata: "oooh,,ada juga rupanya anak cikgu yang tak pndai ye..ingatkan bila anak cikgu je pandai..periksa dapat nombor 1''...dan kemudian seseorang ini menjawab : " dah tu kalau doktor anaknya tak mati ke sebab parent dia doktor..??" terdiam orang yang berkata tadi..hukhuk




somebody said "lamanya blaja kat maktab nak jadi cikgu, 5tahun setengah, dah mcm ambik medict" somebody replied "its ok, cikgu 5thn setengah ni la yg akan lahirkan murid2 dari golongan medict...hukhuk









Photobucket

6 pok pek:

saidatul noor farhana said...

so nk pilih yg mne satu???hehe..BW kat cni..:)

diba said...

@saidatul noor farhana
of coz la.. ckgu..otw ni..hee

Rozuan Ismail said...

cikgu hasilkan doktor.doktor tak hasilkan cikgu

diba said...

@Rozuan Ismail
btul2..ckgu asal sgala2nya`

zaradgreat said...

cesss. geram aku orang cakap gitu. suka hati aaa. sikit2 nak banding. sikit2 nak banding. ketuk je diba. hahahahha

diba said...

@zaradgreat
bukn setkat ketuk je...kite bakor..;p