31 March 2011

hikayat putera haiqal

tak cukup dengan hikayat putera shazlan ke?nak buat putera haiqal plak.agak-agak sedap tak nama tu putera haiqal or haiqal.rasa ramai budak-budak or orang kat luar sana nama haiqal.macam tu la nama student diba kat sekolah.dah masuk 3 kali praktikum ni means dah 3 buah sekolah diba ngajar..setiapnya mesti ada nama haiqal..memang popular betul nama ni.lagi-lagi bila nama ni selalu sangat cikgu ingat..masuk-masuk kelas semua budak laki nak tersasul panggil haiqal.nampaknya diba pun ada rasa macam tu..rasa ramai student yang sesuai dengan nama haiqal..hee agak-agak kenapa ye cikgu selalu ingat nama haiqal ni..ahaks..sebab biasa nama ni yang selalu buat bising dalam kelas..then selalu ada je halnya, tak bawa buku lah..ada yang beberapa  kelas tu haiqal ni suka bertanya..tak habis cikgu menerang dia dah bertanya.he kebanyakan yang bernama haiqal ni aktif betul ke??baguslah if  aktif ke arah positif kan..

agak-agak ada tak yang nama haiqal dalam gambar ni?

actually nama haiqal ni maksudnya pokok yang subur / lush tree.mungkin ada kesinambungan dengan makna nama ni.apapun nama haiqal merupakan salah satu nama-nama yang baik dan digalakkan.antara nama-nama yang menarik iaitu murid-murid yang diba ngajar

mohd HAIQAL

mohd HAIQAL danish

HAIQAL al-muhafiz

mohd HAIKAL putra

mohd harith HAIKAL


p/s: siap buka buku rph tengok senarai nama.setiap kelas ada nama haiqal...hee



Photobucket

8 pok pek:

misz molecule said...

cam semua muke ssuai nme haikal je..



comel2 la..




ada CBE ke ari tu??

diba said...

@misz molecule

ehe..yela budak2 kcik sume comel2 kan..he CBE tu stand for wat??huk

ahsfantasy24 said...

hehe..
prktkum kali nei
dpat dajah 2..
skula SKM, mrid 5 orang jep..huhu

Seri said...

senang ingat sebab sepupu kak seri pun ada nama haiqal. hehe

zaty luvlianncezzz said...

hahaha..melayu..xdak idea len dh.cedok yg sma ja kejaaa
*gempur cni:D
uso0ppp whilcha bgoss dr sam??

diba said...

@ahsfantasy24
wah..msti budak2 bek2 je kan..yg nk blajo je..hee

diba said...

@Seri
mmg name haiqal ni femes..maksud dye pn baik kan~

diba said...

@zaty luvlianncezzz i LOVE sam more!