19 January 2011

lima kuasa dua

Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

thanxs pada cik lynmafia yang tag..this is about 25 note about me randomly

1. suka sangat koko krunch..pantang nampak

2. setakat ni tak boleh lagi nak telan telur masin..muahaha

3.peramah mungkin tapi orang kata sombong...cool3x..

4.peminat ungu yang sangat-sangat..then oren..haha

5.sekarang ni stud final year

6.sangat minat subjek chemistry tapi tak boleh nak sambung dalam bidang ni...sebabnya..ahaks

7.sony ericsson pilihan utama

8.rasa nak cuba aktiviti lasak yang sangat mencabar

9.bukan seorang yang pemarah dan kadang-kadang rasa susah sebab tak ada sifat ni..hak2

10.sedang cuba berniat untuk mahir dalam menjahit

11.biar hidup simple tapi tak menyusahkan orang lain

12.hargai pada yang menghargai

13. saya berkaca mata disebabkan rabun silau yang amat tinggi..huu

14.tweet me @dibaviolet ek..hee

15. jubah antara kegilaan dalam koleksi pakaian

16. cubaan mendapatkan kereta kenari dan jazz

17. escada perfume paling suka especiaally escada sunset



18.ei...tak boleh tengok darah-darah..hantu tak apa kot..haa

19. searching for the special star in my life

20.drama korea pertama ditonton..you're beautiful dan sangat suka drama tu..hee

21.terbalikkan 21 menjadi 12 bulan kelahiranku

22.berangan-berangan untuk mencapai impian membina perniagaan

23.tergerak hati nak pergi DAISO

24. disember 2003 paling banyak kenangan yang sangat manis

25. on the way siapkan asgment...tata

p/s: sapa suka jawab tag..meh la jawab..hee

Photobucket

10 pok pek:

Atikah Azmidi said...

sngat suke movie you're beautiful... hehee... :-)

diba said...

@Atikah Azmidi
ahaa..so sweet suke plakon2 dye..;p

Atikah Azmidi said...

pelakon dia yg sweet n lagu2 yg best... hehee..

tp disember 2003 kenangan pling pahit dlm hidup...!

biskut said...

nak join bungee jump tak...tuh bukan setakat lasak..xtreme giler tuh.tapi pastikan takde sakit jantung ek deeb...hihi

Seri said...

diba dah tahun akhir rupanya. tapi nampak muda remaja je

Attoae said...

hahaha. xsey jawab, k.dba dh cukup kenal daa. =)

diba said...

@biskut
alhmdulilah..stakt ni xdr ag..hee leh la join sme2..;)

diba said...

@Seri
tu lah kak seri..dh nk msuk alam dewasa ni..hee

diba said...

@Seri
tu lah kak seri..dh nk msuk alam dewasa ni..hee

diba said...

@Attoae
ahaa..yeke dh knal ngat..aish kne test ni..;p