18 November 2010

youtube without internet


cuti sudah bermula bagi warga IPG di seluruh Malaysia..agak-agak tak tahu la nak buat apa kan..bagi idea ckit..he untuk semua peminat youtube, rasa-rasa selalu tak geram kalau internet slow..tak dapat nak buka video kat youtube la..video tersekat-sekat la..padahal kita excited nak cari video kat youtube tu..youtube ni antara website yang tertinggi rankingnya di dalam dunia popular dan aktif..tak silap dalam rank 3...di sini cara-cara melihat youtube tanpa internet..puas hati punya;p







p/s: lau elektrik tak ada tak boleh jugak kn..he

15 pok pek:

faqhrule said...

pandaiiiiiiiiiiiinyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeee :P

diba said...

@faqhrule
of coz la! hee..mktb mne tu;p

Encik Bell (beLalaNG) said...

hahaha.. bllg suka... bllg kongsi dlm entri bllg yea :)

Seri said...

haha. dengan ini video tak tersangkut-sangkut

biskut said...

nak TRY jugak!leh tgok Rihana ft Eminem..hahaha

diba said...

@Encik Bell (beLalaNG)
sila2..just 4 fun kn..'',)

diba said...

@Seri
lansug konpem xsngkut2 cume nak download je pyah..he

diba said...

@biskut
tgk dibaviolet ft eminem pn ade kot;p

Me said...

haha,,,
mmg betol la...=P

.alie. said...

alahai sakitnya hati nyah baca entry ni..

Atikah Azmidi said...
This comment has been removed by the author.
Atikah Azmidi said...

ahaaa... cadangan yg baik lah diba...

diba said...

@Me
jimt mase tau;p

diba said...

@.alie.
alahai..sory la if prcaya btull.ehe

diba said...

@Atikah Azmidi
ahaa..jgn lupe try;p