04 May 2009

dh tukar ke lum?



i changed!


ahaks..tukar apa?actually sal kad mesra petronas saya ni..
baru ni saya baru dapat tukar.pada 20th april baru ni..saya dapat surat diarahkan menukarkan kad petronas, opss kad mesra petronas..la susah-susah gi stesen petronas, borang dah habis lah, borang tak sampai lagi..last-last ahad baru ni lah dapat tukar kad mesra petronas..dah rugi point gak dari 20th april hari tu..isi minyak tak tambah point..
nway not bad lah kad mesra yang baru ni..agak nice lah kale die..heee



ni kad lama nye..huhu

ni kad baru nye...hee


p/s: sape-sape yang nak g carefour beli barang banyak-banyak leh la guna kad mesra ni ek..leh tambah point kite...heeee


6 pok pek:

nur nina said...

aiy00.. ayah ckp.. dye x tukar lagi.. huhu~

WhoSign said...

aiyoo.. (tiru jgak) sdah byk kali isi, tp xguna itu kad..

tp stiap kali isi dpt boucher kfc..
boucher wtper, bg la ayam trus.. bleh mkn dlm keta.. huhu

i_m diba said...

aik..main tiru2 ek..hee

a'ah dpt boucher wtpe..duk sepah2 je,huhu
bek bg yam trus..lau bnyk leh ajak kwan2 mkan skli kn..hehe

xtukr..g la tukar..hehe
tu je lah nsihat nyr

asrar said...

diba...aku nk buat jugak...kerja nya lupa...apa kata ko jadi reminder aku sih....

- kak ngah -

i_m diba said...

ok..xdop hal..nnt ak reminder tuk ko ye..huhu

-kak cu cute-

hehehe

asrar said...

mekasih kak chu cute...

-kak ngah yg baik-