14 May 2009

award from zara again!


zara thanxs award ni..sowi lah lambat amek ye..yuhu
ternet kat cni agak problem,huhu anyway strive hard for your praktikal k..



1.Copy badge “2008 Cute’s Blongger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda
2.Link/ ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya




disini fakta or hobi diri ini:

*spongebob kartun kegemaran
*nak ada orang belanja air mangga
*childish mybe..huhu
*suka lah tengok orang pakai baju ada stripe,sendiri pakai pun suka..hee
*amek kos Bahasa Arab..huh
*sekarang ni risau nak exam
*geram sangat dengan line maxis braodband..erghh
*pakai laptop compact 15'
*jenama jam saya 'devaris' tak pernah dengar tak pe,huhu
*i think yellow is nice..

p/s:sori lah..tak nak bagi award ni kat sape2..ahaks

2 pok pek:

zaradgreat said...

tuka aa line celcm broadbnd..hehehehe

i_m diba said...

ye2..dlm proses ah ni..ak dftar dh
tggl nak dpt je..hehe