30 September 2011

Sony NEX-C3 I Professional Quality inYour Pocket

rasa menyesal juga sebab tahan ayah dulu.. jangan beli DSLR.tahu and maklumlah yang DSLR memang bagus and cantik gambarnya.tapi fikirkan susah nak bawa pergi mana-mana.rasa tak perlu lah.niat hati memang nak belajar fotografi tu dan menuntut la juga dari geng-geng yang berkenaan.he tapi untuk gambar-gambar sendiri je.so fikir-fikir tunggu la akan datang nak cari kamera yang comel-comel tapi kualiti gambar cantik and superb!.rasa sekarang dah banyak even tak sepenuhnya dapat menandingi DSLR.hu salah satunya Sony NEX-C3 ni.mudah nak bawak kemana-mana itu yang penting.nanti coming soon boleh jadi juga camera handphone tahap DSLR..haa siapa tahu kan.nampak menarik camera ni dengan tagline 'like DSLR quality anywhere' ahaks.



Sony NEX-C3






click this for Sony NEX-C3 ISO Tests

malas nak cakap banyak tengok video ni;p 



p/s: next entry nanti kita review panasonic lumix and olympus..awesome too!

4 pok pek:

Dayana Nasir said...

awesome!! memang minat dengan sony ni. kecik tapi gambar awesome! like like like!!

Ungu Violet said...

mmg bez klau gambar cantik..:)

ILA HonEyBuNNy said...

ila pakai penasonic lumix....mmg ok la gambar dia...cantik...ngeh3..

nak jugak beli dslr..taun dpn kot..heheh

ahsfantasy24 said...

kte sgt3 trgile-gilekan
dslr.. argh tasuke prasaan nei!
:(