21 September 2011

DJ terkini


ahaa..lama juga tinggalkan post dalam blog ni.kesian rasa.tapi disebabkan kunun-kununnya banyak kerja..macam tak sempat lah.padahal sama je dengan kunun-kununnya banyak berjalan-jalan.terutamanya tengok member-member kahwin.setakat ni dua minggu berturut-turut gak.haa sekarang ni rasa tengok ramai yang dah kawin, dah tunang.ha apa lagi cuci-cuci mata  la tengok gambar-gambar diorang.lepas tu sempat berangan.haha itu la kerja DJ terkini semalam.aha disebabkan kedatangan kelas yang ketiadaan lecturar itu yang rasa macam bosan.sepatutnya macam-macam boleh buat kat rumah sewa..apa die???ahaks tapi macam-macam la.macam sekarang ni.he


DJ terkini bersama tetamu undangannya semalam kui..kui 


jom tengok-tengok jap.pic yang sempat grab dari FB..haha
 congrate korang and maceh jemput!all da best in ur life!

wedding reception yana kat hotel marriot..both of u gojes! 

wedding robek at pontian..ahaks it's me there, ce teka yang mana;p




p/s : makan sedap-sedap tambah free.saat paling besh! next nasi minyak sapa ek??haaa

6 pok pek:

myhatiku said...

bestnye~
bile la turn kite pulak ea..haha

Heidi Shafiq said...

sweet.. :)

G-mah said...

oit cik diba. just follow ur blog. :)
nnt ko nak kawen plak jgn lupe jemput aku. :)

diba said...

@myhatiku xpe..wait n see..nnt smpi mase gk..hee

diba said...

@Heidi Shafiq sweet je lau kawen..hee

diba said...

@G-mah ahaks..g-mah my fren..beres ak jmput..bile je xtau ag..haa