24 August 2009

4 all my followers

wah..dh nak msuk hari ke-4 dlam bulan ramadhan ni kan..
diba agak lama dh tak update blog ni..bukak2 je dh 88 follower
maceh ye..korang sume~;D
sori ek..yg tnye pape kat chater box yg diba lmbt jwab ek..huhu


ni diba nak bagi card sempena bulan ramadhan ni..all my followers amek ek pastu paste kat korang nyr page and then gtau ape azam korang untuk ramadhan kali ini..hope ramadhan kali ini lebih bermakna dari sebelum ni ek..selamat beramal~;D

15 pok pek:

Shahrul (Nama Sebenar) said...

salam Ramadhan buat diba jugak.
huhuhu.
diba sihat?
lama tak dengar khabar berita.

adilah md shah said...

salam diba..tunggu2 jugak post terbaru diba..dah lame senyap je..macam mane puasa?.. dla grab ea card yg violet tu paste kat blog dla..sweet sgt..thnks diba..=)

Nur Hidayah said...

thanks 4 da card..

Iqakiko said...

da buat daa!
tq 4 da card!!!
(^_^)

diba said...

diba > shahrul

ye..maceh;)
alhmdulilah shat..
a'ah..lame xupdte blog ni..
skang diba tgh cuti 2 weeks duk umah~;D

diba > dila

mmg lame on snyp..xtau la..bnyk wat bnde len
alhmdulilah pose ok je..stakt ni ckp ag..ngee
maceh dila..mmg diba buat card yg sweet2 pn~;D

diba > yaya&iqa

came2~;D

FarHa said...

tq~~akk dtg amik nih dengan angakat2 kening ahaks

diba said...

kak farha: diba leh imagine akk nyr kening tu..hee
came~;D

.:khaulah al-azwar:. said...

cntiknyer card 2...time kasih byk2..

p/s: name sye bkan asrar tp x pe la sdp gak name 2 (^_^)

Geekspro said...

Salam Ramadan Kembali...
Moga2 apabila keluarnya kte dr Training Center Ramadan ini kita jadi hamba Allah yang bertakwa..

Bazzstary said...

handmade card ek?tenkiu2
pe cer "kje skola" kite weh?

♥..:: !'m no+ $!ngL3 ::..♥ said...

thanks yea diba cz sudy bg card nih.... (^_^)
slamat menjalani ibadah puasa....
smoga ramadhan kali ini membawa berkat utk kita semua.... amin...

diba said...

azwar: maceh2..hee..yeke gtau la name awk..huhu

geekspro: insyaallh..smoga ramadhan kli ini lbih brmakna

bazz: a'ah..create sndri..ngee
pdhal bnyk keje len..haha
nazmi psan suh wat keje kite 2..tpi ak bosan ah ngdap bnde tu..hah

i'm not single: came~;D
slamt berpose gk ye..

zaradgreat said...

hohohohooh
tq2!!!

Shahrul (Nama Sebenar) said...

diba,
oh. tengah bercuti ye.
diba sekarang dah jadi cikgu ke?

piKOk said...

tq Diba!!
sori lmbt amek..
internet slow..