16 July 2009

warna yg penting~



saje-saje ni dah lama tak update blog..tetibe bukak rasa bosan ngan header yang lama so tukar la yang baru ni..hehe dh kecik kan ckit saiz..huhu yang penting ada kale pepel mesti nyr nak ada unsur pepel,violet ke or adik bradik kale tu lah..eceh..tak tau lah ok sangat ke tak asal sedap mata memandang dh la..hehehe

p/s: nak komen tak kisah pun..tak marah pun..haha

11 pok pek:

Bazzstary said...

aishh...diba!

bile nk turunkan ilmu itu kpd ku?

mahu juga~

Shahrul (Nama Sebenar) said...

dibaPepel,
to be honest
ur new blog template looks messy and crowded
that's my pov
no offences
p/s: pilih la template dan header yang simple but nice ;)

- jinggo - said...

cgu anis + cgu one zaba
masing2 dah tukar...
lebih menarik...
aura puple......menarik

Nur Hidayah said...

hehe...cumil2..yaya pon teringin nk tukar..tp malas ag..

zaradgreat said...

kah3
nak gak purple ko ..haiyo
hehehhe

diba said...

bazz:beres2 nnt ak ajr ek..hehe

shahrul: ok..xksah pn..that's ur view..i'ts ok..hee

jinggo: yeh!nice kale kn..hehe

yaya: bese la skang mmg tgh bz kan..nak tukar2 ni ikut kn mlas..hehe

zara: bese la aku..mstilah zara,haha c u..~;D

ticnube said...

hamboiii tukoo layoutt ker...mentang2 nak raye...tuko langsirr erkk sume...

ijad said...

biasalah tukar menukar ni kan...

harmza said...

gi mana mahu mencari template utk belogsepot ini...sudah puas mencari..

Ar-Ruhul Jadid said...

salam diba..

nk tny ni..cne nk tukar header cm awk..
mine, yg classic nyer..
kalo bleh nk tukar..
help me k...
frankly, i like ur blog..cuteee...

diba said...

ijad: yela dh bosan tukar lah

harmza: template cmne 2..yg ni cri background je..header wat sndri..huhu

ruhul: k2..nnt sy gtau..huhu