10 December 2010

maha 2010


sempena cuti sekolah ni sempat juga pergi ke pameran-pameran..maklumlah bosan-bosan boleh juga cuci mata..

pameran MAHA yang diketahui ramai telah pun tamat..macam2 yang boleh kita dapat dari pameran tu..kalau nak tengok satu-satu, satu hari pun tak habis..buah-buahan, sayur-sayuran semuanya murah..

ada cadangan PM bahawa tapak pameran MAHA ni dijadikan tapak pelancongan dan sentiasa mempunyai aktiviti setiap bulan..

ha..semua ada tinggal beli je..tapi mcd tak ada la plak


ha lempok durian cara terkini


ada tembikai 4 segi time ni


nampak macam real gak la gambar ni


di tapak pameran



sempat gak snap gambar sendiri..he



p/s: korang rasa best tak pameran nI??huk2




Photobucket

6 pok pek:

Rozuan Ismail said...

wah..bestnya g MAHA..bila la ada peluang nk g MAHA..bila ada MAHA je time cuti semester..padahal study kat bangi..bukan jauh pon dgn serdang..

diba said...

@Rozuan Ismail
aha..same la stud kat bangi..mmg la tyme cuti je..ramai sgt ley g..he

Seri said...

mesti best kalau dapat pergi MAHA. asyik terlepas peluang je. bilalah nak buat kat Kuala Pilah ni

diba said...

@Seri
bese la..ase lame dh tempoh pameran tu..tpi xsmpt gk kan...aha..lau kuala pilah lecik2 je kot..')

ainko said...

hiii...mak ayah k.ain je yg berkesempatan g maha..anak die xp pon..

diba said...

@ainko
ala..xper kak ain thun dpan pasti ade ag..heee ley g;)