13 September 2010

kueh malas

melantak kueh raya


kat cni diba nak gtau kueh paling sodap yang diba rasa tuk raya tahun ni...tadddaaa!

nama kueh: biskut kelopak cornflakes kot

..hee tapi 1st tyme tengok kueh raya ni cam kueh orang malas..yang beli kueh ni ag lah orang malas...kan3x..;p lau tengok kueh ni..just biskut biasa je..tapi cornflakes tu ditampal atas nmpak cam kelopak..tapi ade gak yang cam bersepah...tapi tak lawa ngat tu la sedap..nak kata adunan kueh or biskut raya ni memang sedap so letak apa pun tetap sedap...kira asas biskut ni memang sedap...;)

tak kisah la korang panggil biskut raye ke. kueh raye ke...janji makan tyme raye..ahaa..siyes kueh kelopak cornflakes ni sodap sangat..memang xsempat masuk balang hidang kat tetamu..tuan rumah sapu bersih...last kopek.my dad la...berebut nyr pasal...ahaa erm..kueh ni my mum beli kat salah sorang mak student kat sekolah...so tak leh la nak cari2 serupa kat kedai pun...memang dibuat tuk tempahan...huish kalah ah ngan biskut coklat yang selama bertahun2 diba melantak tyme raya...my mum pn tau siap tahun ni beli banyak and diba pun dapat hadiah kueh raya feberet tu..huh!


ok..tu lah kueh paling sodap diba rasa tahun ni..ahaaa camne korang plak?
ada tak ase2 kueh yang korang rase sodap sangat makan tyme raya tahun ni..hee






4 pok pek:

Liquid said...

hee cm sdap je itu kueh malas eheh.

-jalan2 lalalala~

student said...

cornflakes tu ada lg?

bwak kelas la..aku tngok macam sedap je..:)

student said...

cornflakes tu ada lg?

bwak kelas la..aku tngok macam sedap je..:)

diba said...

liquid@aha..tgk cm sdap..pe ag mkan..;)

syukor@alahai..smnggu raye je hbis..ahaa