12 January 2010

mcam betul tapi tak pun!

aha..yang dapat bufday hari tu..maceh ye yang bagi
tertipukah anda..hee now banyak kn keychain2 yang mcam kuih mueh...hee ada yang mcam roti la..burger...sosej..donut and banyak lagi lah...tapi bagi diba pling sdap donut lah..padahal tak boleh makan pon..hehe bau je lah sedap...lau dh jumpe keychain2 yang cam nampak kuih mesti rasa nak bau pastu picit2 betul tak korang??..haha tapi tak tau la lau ada yang tak pernah jumpa...hehe actually baru ni time my bufday ada dapat present keychain donut...ahaa..hari2 rase nak bau...hee macam big apple or J co nyr donut je..hehe geram2..;D.. keychain2 camni leh buat bahan penipuan kat budak2 or makcik2 kite ah...ahaa just tuk gurau2 je lah...tak ade niat ape pun..hehehe..korang rase suke tak keychain2 cmni???huhu


dis my 1st post in dis year...even dh lame pn stil lam bulan jan,...epi new year~;D



14 pok pek:

Amanina said...

wwaaaa. suke key chain camni. gebu pulak tu. =)

nusrah said...

nk jgk diba.. hihi...

diba said...

nina@ betul2,,,sdap buat main picit2..hee

kak nunu@ xpr2..nnt ek akk~;D

faqhrule said...

kalau hilang jangan cari saya.

zaradgreat said...

hahahahahahaha
tau xpe
popular key chain cenggini
ada tuh kawan aku beli roti, siap bau roti lagi
adeiiiii
terliuuuuuuuuuuuuuurrrr

diba said...

faqhrule@ xpr stakat ni xhilang..hee
zara@ ahaa..mmg trliur pn tgk..ape ntah ag bau..haa

BACK 2 BACK said...

mcm sedap je...leh aaa pos kt akak 1 ye...

psstt...dh tukar nickname laaa syg oii...hikhik

diba said...

la..yeke xpsan akk tukr nickname..hahaha

aha..nnt diba wat koleksi dis keychain..diba bg stu...hee

[z@ck] said...

woihh..
sedap tuuuu

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak karamu

diba said...

zack@ nmpk je sdap..lau org blnje pn stil xleh mkan..haha

pakkaranmu@ ahlan wasahlan...~;D

EEFFAH said...

bestnye..terliur la..
mcm dunkin / big apple jek..^^

_Yaya_ said...

cedapnyee..cm big apple..

diba said...

eefah@ cm dunkin/big apple n ag stu J co..hee

yaya@ tau yaya msti addicted big apple kn..hee