14 November 2009

aino...so cute!

ahaks..nak bagi tau ni..aino ni..cute lah..hehe so to all peminat SE phone mesti rasa tertarik ngan nset ni..include la saya..hehe



model ni besh la..kire function tuk walkman and cybershot skli..8.1 megapixel..huh nset ni touchscreen tapi nak gune keypad manual pn leh je..sebab tu die bentuk slide..coz ade keypad skali..function die ade WIFI n GPRS gak..kire besh ah..perfect sume function ngan memory card leh masuk yang 8gig..cukup besar la tu..huhu sape yang berminat boleh la kumpul duit..this tyme area RM1560..promotion pn baru je..tapi lau nak tunggu beberapa bulan ag..mesti dah turun harga ckit...hehe screen die memang besar la..tak nampak ag..tak tau lah..yang white colour cun ag..heee



eceh...cam promoter plak..actually mmg suke SE model!





Camera Camera

  • 8 mega pixel
  • Geo-tagging
  • Face Detection
  • Image Stabiliser

Music Music

  • Walkman Music Player
  • FM
  • mp3
  • MPEG4 Player

Connectivity Connectivity

  • Wi-Fi
  • GPRS

Messaging Messaging

  • E-mail capabilities

Entertainment Entertainment

  • games
  • java enabled
  • Remote Play Technology

Screen Screen

  • Touch screen

Organiser Organiser

  • Organiser

Other Other

  • Google Search & Maps

9 pok pek:

zaradgreat said...

fuiyoooooo!!!
hehehheeh
belikan aku 1?
tak pun belikan aku blackberry?

heeeeeeeeeeeeeeeeee

diba said...

oo..mint blackberry ek...nice gk dat one...heee

lau ak dpt durian rntuh...10 bijik ak leh blikan..hohooohohoho

Muhammad Farid said...

hmmm...aino mmg cntik dn fgsi bnyk, sama mcm W995.kekurangannya cuma 1, iaitu tiada kamera depan utk video calling dan kena guna kamera utama (yg kat belakang tu, kamera yg kita guna utk ambil gambar).So kalau mcm tu, kita tak dpt tgk muka org tu la dn org tu dpt tgk muka kita.so berbaloi ke x?hrga pn ok dgn fnction n design dia...AP set, RM 1300 keatas, dan original dari Midland dan Thorus, RM 1450 keatas...depends pd keadaan pasaran skrg ni...

pencari sejati said...

go SE fan GO!!

im 1 of them..hehe

xde la kipas-susah-mati nyer fan

diba said...

farid: ooo ek..cm2 pyah lah kn..wat vidoe calling xleh nmpk gmbr muke..tpi bese lah..
SE mmg kdg2 ade je yg kurng function die kn..huhu

pencri sjati: yeah! GO!GO!
~~~~;D

zAcK said...

jumpe akhernye senior sekolah ku..

please visit mine http://setakatakuhidup.blogspot.com

ayisy said...

HP sekarang mmg gempak. Teringin gak nak angkat HP yg ada WIFI. nanti senang nak online kat mana2. Huhuhu..

diba said...

zack@ skolah mne ni ek??sowi la xcam sgt..huhu

ayisy@senang nk on9..tpi sokmo on9 nphone leh msuk virus...huhu

da latest SE nyr model satio...fuh 12mgpxl..~;D

ayisy said...

mmg satu masalah kalau hp masuk virus. kalau laptop kena virus boleh tahan lg. kalau hp masuk virus mesti pening tak tau nak wat apa. nak hantar kedai mmg pikir dua tiga kali la. Laptop klu prob pun tak hntr kedai, hantar kat member jek. hahaha.. Tak percaya sama tokey kedai brg elektronik! hahaha..