19 September 2012

the icon is back



hasrat tahun lepas tak kesampaian,so tahun ni dapat jugak pergi autoshow vw.even kene booking awal tapi berbaloi sangat-sangat.tak macam tahun lepas open je,tak silap kat bukit jalil.wahh..nice and superb la autoshow vw tahun ni.bila kawan-kawan tanya aku, eh ada lagi tak autoshow vw ni?ahaa memang tak la.aku pun book tiket tu 4 hari sebelum tarikh kejadian.kali ni punya show vw tampilkan version baru punya kereta yang dulu-dulu tu kan.korang biasa-biasa panggil kereta kodok kan,so tukar kereta kumbang sekarang..so banyak la bunga yang minat model ni nanti termasuklah aku..eceh, impian tu..honda jazz pun kalah kot.kereta impian bertahun-tahun.hee


yang sangat menarik masa ni,ialah ada satu booth tuk shoot dalam kereta vw.gaya macam kereta tu kita punya la.kelakar tengok gelagat orang buat macam-macam gaya.siyes dalam sesi yang aku pergi tu sabtu malam ahad.8.00 - 9.30 ,malam.orang melayu boleh kira kot dengan jari apatah lagi orang yang bertudung.ada seorang tu makcik, siap pakai baju kurung lagi mybe orang penang kot sebab muka dia mamak-mamak giteww.tak pasti la mungkin ramai yang tak tahu pasal show ni.


the icon is back kira tema untuk show 2012.siap ada lagu tema agak suspen jugak.tu yang menarik tau.ok nak tengok koleksi gambar The Bettele lebih banyak lagi ----> the icon is back



boleh layan video bawah ni.

4 pok pek:

Mr. Z dan Mis N said...

terbaik lah..nak sebijik kereta kodok kih3

diba said...

@Mr. Z dan Mis N ahaa..nak kne pkai fulus la ;p

sarah zulk said...

wah.. aku pun suke suke sukeeee kete nih. comel sgt. hehe..

ahsfantasy24 said...

dear, angkatlah satu..
kaler merah cun, nanti kte tmpang (: