14 June 2012

Match 12


Alhmdulilah..1st entry guna my new lappy lepas yang lama kena curi, but still miss the purple one. lewat malam macam ni buat aku terbuai-buai mendengar lagu yang agak jiwang dan fikiranku berbolak balik berfikir mengenai cinta.arghhh..just stop it!.semangat EURO 2012 ni lari fikiran aku ke arah bola.ahaa. aku bersimpati jugak lah pada seorang girl ni gambar ngan komen dia terpampang lam blog and FB pasal dia kata sokong Brazil for EURO.aha aku pun memang tergelak kecil..huh sabar je editor majalah mana la yang tak edit tu.patut tak payah masukkan komentar yang memalukan tu.cukup-cukup la yang mengutuk tu.huu btw malam ni dah hari ke 7 EURO 2012 and sekejap je lagi match Holland vs Germany.aku tak nafikan group B letaknya group yang agak power.anyway wait and see team mane yang layak ke pusingan seterusnya.fokus to group B.haha sebab my fav team.. da orenja!


p/s : go go Holland! jom siapa nak geng;)

3 pok pek:

miyuqiu said...

Belanda-Holland-Netherlands vs germany Germany menang da...haha

cikzara said...

hahaha. semua demam bola ek

diba said...

ili : aha..ok fine belanda kalah;(

zara : tu la..ko xdmam skli ke