02 February 2010

B.U.M


tajuk entry ni rase dah femes kan...tapi tak tau lah kalau ada yang tak tahu..this is one of my feberet brand...ehe B.U.M equipment...baru ni ada beli satu kasut...dah lama em..actually special tuk kasut kuliah...but tak ada tumit lansung...payah lah nak pergi kuliah pakai bertumit ni..susah nak berlari...maklumlah datang kelas kadang terlambat or saje2 lambat..ahaa..lagi pun memandangkan kawasan untuk menuju ke tempat kuliah sebahagian besar adalah jalan raya yang bertar..melemahkan lagi semangat nak pakai kasut bertumit...sebelum ni cuba sekejap je tapak tumit tercabut dan membuatkan bunyi kasut semakin kuat...ish3x....cari publisiti plak,,,hee so now..senang tak payah ada tumit...hee kasut yang diba baru beli ni nampak cam biasa..tapi memang sedap sangat..selesa..rasa macam kasut crocs..hee minat gila lah dengan brand ni...macam-macam barang koleksi jenama ni...yang paling awal dulu handbag...look sporty lah...dah dekat 4 tahun guna still ok..hee memang sayang sangat...hee tapi pape hal diba beli tyme betul-betul sale kat pasaran....kalau tak rasa berat hati nak beli...hee so..let's join me...B.U.M equipment fan...hee






















2 pok pek:

ghimau said...

Salam ziarah dari ghimau :)

zaradgreat said...

huhhuhuh
diba
aku tuka link..

http://zaradgreatohoo.blogspot.com/